housewarming
knus home en gifts

4 tips voor het organiseren van een housewarming 

Housewarming-feesten zijn al jaren een traditie. Vrienden en familie komen langs om je te verwelkomen in je nieuwe huis en het op te warmen tot een thuis. Het is ook een goede manier om kennis te maken met de gezichten die je op het trottoir zult tegenkomen, namelijk je nieuwe buren. We weten allemaal dat verhuizen naar een nieuw huis op zijn zachtst gezegd hectisch is. Je hebt misschien niet eens het gevoel dat je de tijd hebt om een ​​feestje te geven. Toch willen veel Nederlanders dit wel doen, wat gedaan kan worden met de volgende tips.

Inhoud

Geef een cadeautje

Traditionele cadeaus of gunsten voor een housewarming voor gasten bevatten meestal dingen als cadeauzakjes of etenswaren als een leuke manier om je gasten te bedanken voor het komen en/of je gasten te betalen voor al hun harde werk. Het is ook een geweldige manier om je gasten te bedanken voor alle leuke cadeaus voor een housewarming die je hebt ontvangen. Ga je gang en voeg magneten of gepersonaliseerde notitieblokken toe met je nieuwe adres erop, op deze manier weten al je vrienden en familie hoe ze contact met je kunnen houden. Aan de andere kant kun je nooit fout gaan met lekkere traktaties, wat je kunt combineren met cadeaus die je op de website Kado-kopen.nl hebt gekocht. 

Begin op tijd met plannen

De belangrijkste stap naar het geven van een gedenkwaardig housewarmingfeest is om van tevoren te plannen. Denk je erover om overdag echt een feestje te geven of een meer formeel avonddiner? Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je zelfs besluiten een thema voor je feest te kiezen. Zodra je al deze grote details en ideeën voor een housewarming hebt ingesteld, komt de rest van de planning vanzelf. Het is wel sowieso van belang om hiermee op tijd te beginnen!

Zorg voor decoratie

Ga voor dit deel van de feestplanning uit van het idee dat minder meer is. Hoe makkelijker hoe beter. Als je de plek een beetje wilt opfleuren, zorg er dan voor dat je het op een manier doet die niet veel werk vereist. We raden aan om planten en kaarsen neer te zetten, deze decoraties zul je waarschijnlijk meenemen naar je nieuwe huis vanuit je oude woning. Daarnaast zijn er meer dingen die je kunt doen qua decoratie van de housewarming. Bloemen zijn altijd goed om je huis op te fleuren, koop ze dus zeker voordat het feest begint! 

Verstuur de uitnodigingen

Oude en nieuwe vrienden moeten welkom zijn op je housewarmingfeest. Dat gezegd hebbende, dat betekent niet dat je het gevoel moet hebben dat je iedereen moet uitnodigen. Het is ook geen slecht idee om je geluk te delen met je naasten en je buren te leren kennen. Wees niet zo selectief dat je je ervaring beperkt. Nodig naast je vrienden, familie en nieuwe buren ook gerust je makelaar en huizenbouwers uit voor de housewarming als een laatste bedankje voor al hun harde werk.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 249 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0