product_large_8714713185122_2
knus home en gifts

6 Tips voor meer comfort in huis

Een knus huis is een huis waar je je thuis voelt. Het is een plek waar je tot rust kan komen, waar je jezelf kan zijn en waar je je op je gemak voelt. Een knus huis is een huis waar je graag bent en waar je graag gasten ontvangt. Maar hoe maak je jouw huis knus? In dit artikel geef ik je tips hoe je jouw huis lekker knus kan maken!

Tip 1: Zorg voor een warme sfeer

Een knus huis heeft een warme sfeer. Dit kan je creëren door gebruik te maken van warme kleuren, zoals rood, oranje en geel. Maar ook door gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals hout, wol en katoen. Zorg voor warme verlichting, zoals sfeerverlichting en kaarsen. Hierdoor krijgt je huis een warme uitstraling en voel je je meteen thuis.

Tip 2: Creëer gezellige hoekjes

Een knus huis heeft gezellige hoekjes. Dit kan je creëren door bijvoorbeeld een leeshoekje te maken met een comfortabele stoel, een boekenkast en een lamp. Of een zithoekje met een bank, kussens en een plaid. Maar ook een eethoekje met een mooie tafel, stoelen en een gezellige lamp kan zorgen voor een knusse sfeer. Door gezellige hoekjes te creëren, kan je je terugtrekken en genieten van de rust en de gezelligheid.

Tip 3: Maak gebruik van accessoires

Accessoires zorgen voor sfeer en gezelligheid. Maak gebruik van kussens, plaids, vloerkleden, kaarsen, planten en/of schaf screens aan die de zon weren, profiteer van de aanbieding screens. Hierdoor krijgt je huis een persoonlijke touch en wordt het een plek waar je je thuis voelt. Maar let op, gebruik niet te veel accessoires, want dan kan het al snel rommelig worden en dat is niet knus.

Tip 4: Zorg voor een opgeruimd huis

Een knus huis is een opgeruimd huis. Zorg ervoor dat alles een vaste plek heeft en dat je regelmatig opruimt. Hierdoor krijg je rust in je hoofd en in je huis. Maar let op, het moet niet te clean worden, want dan kan het juist kil en ongezellig worden.

Tip 5: Gebruik geuren

Geuren zorgen voor sfeer en gezelligheid. Maak gebruik van geurkaarsen, wierook of essentiële oliën. Hierdoor krijgt je huis een heerlijke geur en wordt het een plek waar je graag bent. Maar let op, gebruik niet te veel geuren, want dan kan het al snel te overheersend worden.

Tip 6: Zorg voor comfort

Een knus huis is een comfortabel huis. Zorg voor comfortabele meubels, zoals een bank die lekker zit en een bed waar je heerlijk in kan slapen. Maar ook voor comfortabele kussens en plaids. Hierdoor kan je heerlijk ontspannen en genieten van de gezelligheid.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 268 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0