Kraskaarten

Klantenservice
Volg je ons al?

Volg ons en blijf op de hoogte van de mooiste en nieuwste woontrends.

Toont alle 3 resultaten

Met deze onwijs hippe kraskaarten heb jij gegarandeerd succes! Vraag je getuige, peettante of maak bekend welk geslacht de baby wordt. Jij maakt het op een originele manier bekend. Met de verschillende kraskaarten zorg jij voor positief verbaasde gezichten.

Vertel op een originele manier dat je zwanger bent

Kraskaarten, hoe leuk zijn ze?! Je kent ze vast een kraskaart waar je leuke geintjes mee kunt uithalen, maar deze zijn natuurlijk bloedserieus. Jullie zijn zwanger en willen dit prachtige nieuws natuurlijk zo snel mogelijk met de buitenwereld en in het bijzonder met jullie directe naasten delen. Dat snappen wij bij KNUS heel goed. Hoe leuk is het dat wanneer je gaat vertellen dat je zwanger bent dit ook op een ontzettende originele manier doet? Dat vinden wij dus ook! Dit moment mogen jullie daarom ook niet zomaar voorbij laten gaan en daar hebben wij iets voor! De zwangerschapskraskaart!

Yes, we zijn zwanger kraskaart

Nu jullie zelf weten dat jullie samen zwanger zijn is het natuurlijk ontzettend leuk dit zo snel mogelijk te vertellen aan jullie ouders, opa’s & oma’s en natuurlijk jullie broer(s) en zus(sen)! Dit wil je uiteraard op een zo origineel mogelijke manier doen en niet met een eenvoudige app of kaart! Daarom zijn deze kraskaarten hier bij uitstek voor geschikt! Kunnen jullie je voorstellen hoe de reactie zal zijn wanneer ze deze kraskaarten open krassen? Wij wel! Het is echt helemaal te gek! Nog leuker is het wanneer je de reactie filmt op het moment dat ze het lezen, dan kunnen jullie er nog jaren met elkaar van genieten!

Trouwen, wil je mijn getuige zijn?

Het is zover, jullie gaan trouwen! Je aanstaande is op de meest romantische manier op zijn of haar knieën gegaan en je hebt natuurlijk JA gezegd! Maar nu, wie worden je/jullie getuige? Het is natuurlijk wel zo leuk om diegene die je wil vragen dit op een originele manier doet! Hoe leuk is het om onze prachtige kraskaarten hiervoor te gebruiken? Kun jij je al voorstellen wat voor reactie dit geeft? Om het nog leuker te maken is het aan te raden deze reactie te filmen! Kortom, of je zwanger bent of je gaat trouwen of misschien wel allebei, dan mogen ze kraskaarten natuurlijk niet ontbreken! Want origineler wordt het niet!

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 166 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top