Planners & Notitie

Klantenservice
Volg je ons al?

Volg ons en blijf op de hoogte van de mooiste en nieuwste woontrends.

Toont alle 2 resultaten

Heb jij ook overal lijstjes, van boodschappenlijstjes tot To-do lijstjes die uiteindelijk vaak ergens belanden waarvan je niet meer weet waar je ze hebt gelaten? Dan zijn de planners van KNUS hiervoor bij uitstek geschikt. We hebben ze al deels voor je ingevuld, dus je hoeft ze alleen nog maar aan te vullen! Welke kies jij?

Planners van papier

Heb jij ook altijd overal alle blaadjes en lijstje los door je huis zweven en kun jij wel een notitieboekje of planner gebruiken? Dan hebben we bij KNUS precies wat jij zoekt. We snappen namelijk heel goed dat jij druk bent en niet altijd de gelegenheid hebt om alles keurig te noteren. Helaas zien we het nog vaak genoeg, we kliederen even snel iets op een briefje om vervolgens een wanhopige poging te doen het briefje terug te vinden. Maak het jezelf makkelijk! Met onze te gekke planners en notitieboekjes heb jij altijd alles bij de hand. Dus is er iets belangrijkst noteer het direct in je leuke notitieboekje. Is er een verjaardag, schrijf het direct op je planner! Kortom, door het gestructureerd noteren van al je afspraken in ons super handige notitieboekje heb jij altijd alles bij de hand. Stop hem in je tas of leg hem op je bureau en je zal nooit meer iets vergeten!

Gebruik een planner voor het hele gezin

Ontzettend handig toch, een planner die gebruikt kan worden voor het hele gezin? Door een planner te gebruiken voor het hele gezin, kunnen jij en uiteraard ook de rest van de familieleden eenvoudig in één oogopslag zien wie wat waar wanneer gepland heeft. Zo hoef je nooit te vragen wie er allemaal mee eet en weet je ook wanneer wie naar de voetbaltraining gebracht moet worden. Kortom, maak het een stukje gemakkelijker thuis en gebruik een planner voor het hele gezin. Ohja, wel even handig om af te spreken! Gebruik een vaste plek voor je planner. Zo weet iedereen altijd waar hij of zij deze kan vinden en ontstaat er geen discussie over wie hem als laatste heeft gehad wanneer hij weg is. Superhandig toch?

Leuke notitieboekjes

We zien het jammer genoeg veel te vaak.. Losse memo’s om ons vervolgens rot te zoeken waar we deze nu eigenlijk gelaten hebben? Even snel iets opschrijven omdat je bang bent dat je het vergeet is natuurlijk enorm slim! Maar nog slimmer is om dit te doen in een superleuk en vooral handig notitieboekje. Zo heb jij altijd al je notities bij elkaar en heb je geen last meer van die losse blaadjes en briefjes in je tas of op je bureau. Kortom, gebruik voor een notitieboekje en je zult zien dat je altijd alles wat je moet weten bij de hand hebt en niets meer vergeet.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 165 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top