cadeau collega
knus home en gifts

Cadeau voor je collega nodig? Bekijk onze tips!

Ben je op zoek naar een cadeau voor je collega? Dan snappen we heel goed dat je geen idee hebt waar je moet beginnen! Nu is het voor een cadeau kopen voor een collega die je al jaren kent en dagelijks naast zit niet zo’n probleem, maar wat doe je als er aan jou gevraagd wordt of je het cadeau voor een collega op je wilt nemen, die je niet of nauwelijks kent? Simpelweg omdat jij altijd degene bent die ‘het’ wel weet? Gelukkig zijn wij er om je te helpen! Bij KNUS hebben we namelijk allerlei te gekke gifts, waarmee je zeker weet dat je collega het ook ontzettend leuk vindt.

De reden dat je een cadeau nodig hebt, is natuurlijk niet bepaald onbelangrijk. Ben je op zoek naar een afscheidscadeau voor je collega of gaat een collega met pensioen? Allemaal redenen om je collega voor de laatste keer nog even goed in de watten te leggen. Toch kun je je wel voorstellen dat je een ander cadeau koopt voor iemand die jarig is, dan wanneer iemand zijn of haar laatste werkdag heeft of met verlof gaat.

Inhoud

Verras je collega met een origineel cadeau

Origineel cadeau voor je collega

Wanneer je op zoek gaat naar een leuk cadeau voor je collega, dan wil je wel dat dit een origineel iets is. Hoe leuk is het om iets te geven waar ze niet alleen iets aan hebben, maar wat ze ook aan jou of jullie doet herinneren? Helemaal wanneer je iemand een cadeau geeft omdat ze met verlof gaan of misschien wel hun laatste werkdag hebben en beginnen bij een nieuwe baan. Afhankelijk van de reden, kunnen jullie als collega’s beginnen met brainstormen.

Leukste cadeaus voor collega’s

Leuke cadeaus voor je collega’s is en blijft een uitdaging. Het is een heel verschil of iemand al jaren naast je zit of dat je iemand maar één keer per week bij een afdelingsoverleg ziet. Omdat we dit als geen ander weten, hebben we een aantal leuke cadeaus voor je, die zowel geschikt zijn voor je naaste collega’s als een collega die je misschien amper kent. Ook hebben we rekening gehouden met de reden van geven. Zo kunnen onderstaande cadeaus prima voor iemand die een nieuwe baan heeft, maar ook voor iemand die 12,5 of zelfs 25 jaar in dienst is.

1. Vaas (met bloemen)

Bloemen doen het als cadeau voor je collega die met verlof gaat of net is getrouwd altijd goed. Hoe leuk is het dan om dit te combineren met een prachtige vaas? Natuurlijk is het wel even afhankelijk of het een mannelijke of vrouwelijke collega is. Je kunt je voorstellen dat mannen iets minder blij zijn met een vaas, dan dat de meeste vrouwen dat zijn.

2. Plaids

Aangezien het in Nederland niet altijd even warm is, zijn onze plaids een goed cadeau voor je collega die altijd zeurt dat hij of zij het koud heeft. Onze plaids zijn namelijk niet alleen stijlvol, maar ook heerlijk warm. Is je collega een echte koukleum? Dan hebben we ook te gekke hoodie plaids, waarmee de kou voorgoed verleden tijd is.

3. Koffiekopjes

Is je collega een echte koffiedrinker? Dan zijn een paar leuke koffiekopjes natuurlijk een super leuk cadeau. Zo kun je kiezen voor een set klassieke koffiekopjes, maar vallen ook de dubbelwandige glazen goed in de smaak. Is je collega nu 25 jaar in dienst, dan mag je best wel wat meer moeite doen, dan is het ook leuk om naast een paar kopjes, ook wat gebaksbordjes en lepeltjes cadeau te geven.

4. Bestek

Is je collega een echte keukenprins of prinses? Dan is een bestekset natuurlijk een supergaaf cadeau! Zo vind je bij KNUS verschillende kleuren, passend bij iedere gelegenheid. Dus of je collega nu met pensioen gaat of jarig is, een bestekset doet het altijd goed.

Wat geef je een collega cadeau?

Voor bepaalde collega’s is het eenvoudig om een geschikt geschenk te vinden. Als ze enthousiast zijn over een hobby en er veel over praten, is het voor de meeste collega’s en leidinggevenden vanzelfsprekend om een cadeau te kiezen dat daarmee verband houdt. Zelfs wanneer de persoon waarmee je samenwerkt niet veel prijs geeft over zijn of haar privéleven, hoeft het niet noodzakelijkerwijs lastig te zijn om een passend cadeau te vinden voor een speciale gelegenheid. Er zijn namelijk genoeg leuke cadeaus te bedenken, die iedere collega leuk vindt om te krijgen.

Wat is een normaal bedrag voor een cadeau voor je collega?

Een normaal bedrag voor een cadeau voor je collega is afhankelijk van de hoeveelheid mensen die mee willen doen en natuurlijk ook de band die jullie hebben. Vaak zien we op grotere afdelingen dat er vaak een paar euro per persoon bij elkaar wordt gedaan, zodat je al snel een paar tientjes hebt. Daarbij komt ook dat er vaak iedere week iemand jarig is, met verlof gaat of om een andere reden een cadeautje krijgt. Gemiddeld is het dus normaal om ergens een cadeau tussen de 20 euro en 50 euro te geven aan een collega.

Afscheidscadeau voor je collega

Afscheid nemen van een collega waar je al jaren mee samenwerkt is en blijft lastig. Omdat jullie als collega’s wel even stil willen staan bij het vertrek, is het leuk om bijvoorbeeld samen met elkaar ergens een hapje te gaan eten. In navolging daarop is een afscheidscadeau voor je collega, zodat hij of zij een blijvende herinnering heeft aan jullie ook leuk. Zo kun je een gepersonaliseerd afscheidscadeau laten maken, maar kun je ook kiezen voor een praktisch cadeau waar ze tot in lengte van jaren iets aan hebben. Omdat voor de één een collega meer een vriend is geworden, terwijl het voor de ander niet meer is dan een collega, is het dus per persoon verschillend wat je iemand daadwerkelijk zou willen geven. Gelukkig is de keuze enorm en bepaal je helemaal zelf wat je leuk vindt als afscheidscadeau voor je collega.

Cadeaus voor een jubileum, afscheid of pensioen van je collega

Bij het vieren van een jubileum of het nemen van afscheid na vele jaren dienst, verdient iemand een bijzonder geschenk. Dit zijn populaire momenten om een collega te verrassen met een cadeau. In ons assortiment vind je diverse geschenken die geschikt zijn voor deze feestelijke gelegenheden, maar we hebben ook allerlei andere leuke cadeaus die bijvoorbeeld niet alleen leuk, maar ook praktisch zijn. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een pakket met cadeautjes samen te stellen voor je collega? Vind je het lastig of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 273 reviews.
Scroll naar top
0