https://knuslifestyle.nl/product-categorie/van-papier/
knus home en gifts

De 5 voordelen van een adressenboekje met ringband

Tegenwoordig is onze mobiele telefoon natuurlijk niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We bellen, appen en gebruiken hem als onze persoonlijke assistent. Maar wat nu als onze batterij leeg is, we onze telefoon zijn vergeten of nog erger deze kapot is? Hoe handig is het dan, dat je een adressenboekje in je tas hebt zitten? Vaak denken mensen dat een adressenboekje ouderwets is, maar dat is helemaal niet zo! Er zijn zoveel verschillende leuke adressenboekjes te verkrijgen. Een adressenboekje met ringband, maar ook een notitieboekje die je prima mee kunt nemen in je tas. Kortom, wij kunnen het iedereen aanraden een adressen of notitieboekje bij zich te dragen.

inhou

Praktisch en stijlvol

Onze adressen- en notitieboekje zijn niet alleen enorm praktisch in gebruik, maar ook nog eens een ware lust voor het oog! Door het kleine formaat past ons adressenboekje met ringband eenvoudig in jouw tas. Het voordeel van een adressenboekje is dus dat jij nooit meer iets vergeet en altijd alles kunt opschrijven wanneer je iets niet kunt en mag vergeten. Om het vervolgens als je thuis bent nog eens rustig na te lezen. Een adressenboekje is daarom ook veel meer dan alleen je adressen in op te schrijven. Wij vinden ze ontzettend handig en hebben daarom maar liefst 5 voordelen voor je op een rijtje gezet waarom een adressenboekje met ringband niet in jouw tas mag ontbreken!

Een adressenboekje is veel meer dan alleen voor het opschrijven van adressen.

Zo kun je een adressenboekje voor allerlei verschillende zaken gebruiken. Voor het opschrijven van de boodschappen, maar wat dacht je van een belangrijke afspraak die je vervolgens later op je gemakt in je agenda zet.

Je vergeet nooit meer iets!

Doordat een adressenboekje eigenlijk niet stuk kan gaan, vergeet jij nooit meer een belangrijke afspraak of raak jij je favoriete recept kwijt. Kleine Tip, leg hem altijd op dezelfde plek of houd hem gewoon altijd in je tas.

Het brengt een stukje nostalgie met zich mee.

Hoe leuk is het dat jij wanneer je adressenboekje vol hebt deze bewaard om hem later nog eens door te bladeren. Bijvoorbeeld om nog eens te kijken hoe het huis op een bepaald adres er nu uitziet of om toch nog één keer dat heerlijk gerecht van je oma te bereiden.

Je kunt snel iets terugvinden.

Doordat de meeste adressenboekjes zijn ingedeeld op alfabetische volgorder is het eenvoudig om direct het juiste adres terug te vinden.

De ringband zorgt ervoor dat je adressenboekje netjes blijft.

Door te kiezen voor een adressenboekje met ringband krijg je geen vouwlijnen. Hierdoor blijf je adressenboekje langer mooi en heb jij er veel meer plezier van.

Heb jij al een adressenboekje?

Met deze 5 voordelen mag een adressenboekje eigenlijk niet meer in jouw tas of huis ontbreken. Kies jij voor een super handig adressenboekje met ringband of ga je liever voor een notieboekje? Bekijk onze volledige collectie ‘Stationery’!

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 250 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0