energieverglijken
knus home en gifts

De beste gadgets om energie te besparen in huis

Nederlanders houden ervan om geld te besparen. Tegelijkertijd houden ook veel mensen ervan om beter te zorgen voor het milieu. Het is daarom erg fijn om deze twee doelen te combineren. Dit is mogelijk door minder energie te verbruiken in je huis. Op deze manier hoef je minder te betalen aan de energieleverancier waarvoor je gekozen hebt via energie vergelijken, maar het is dus ook nog eens goed voor het milieu. Je kunt dit doen op veel manieren, zo is het onder meer mogelijk om energie en dus geld te besparen met behulp van de onderstaande gadgets.

Raven Smart Windows

Dus je hebt gehoord over smartphones en smartwatches, maar hoe zit het met slimme ramen? RavenWindow heeft slimme raamtechnologie ontwikkeld die je huis het hele jaar door zo energiezuinig mogelijk kan houden. Een thermochroom filter dat in het raam is verwerkt, wordt geactiveerd wanneer de buitentemperatuur van het glas het overgangspunt bereikt. De overgang vindt plaats in enkele minuten naar een getinte toestand, waarbij zonnewarmte wordt geblokkeerd, verblinding wordt geminimaliseerd en de belasting op mechanische systemen wordt verminderd. Op deze manier zul je energie besparen in je woning met behulp van de slimme ramen van RavenWindow.

Nest Learning Thermostat

De Nest Learning Thermostat maakt het regelen van de temperatuur in huis een stuk eenvoudiger door zichzelf aan te passen en te programmeren aan zowel de seizoenen als je levensstijl. Na een week je routine te hebben geleerd, weet hij dat hij de temperatuur hoger of lager moet zetten voordat je opstaat voor het ontbijt en hem opnieuw moet aanpassen om energie te besparen als je op pad gaat voor de dag. Je kunt zelfs de temperatuur vanaf je telefoon aanpassen wanneer je weg bent en bijhouden hoeveel energie je elke dag hebt verbruikt.

Belkin WeMo Insight Switch

Als je je vaak zorgen maakt of je het licht of de tv aan hebt laten staan, kan de WeMo Insight Switch van Belkin je helpen door je de elektronica in je huis draadloos te bedienen en je zelfs laten weten hoeveel energie elk apparaat verbruikt. WeMo helpt daardoor de kloof tussen een complexe en dure situatie te overbruggen door een plug-and-play-oplossing te gebruiken om apparaten op afstand te bedienen. Het helpt consumenten om hun energieverbruik beter te begrijpen en zo te beheren, dus het is een leuke en gemakkelijke oplossing om je huis binnen handbereik te houden.

SunRocket Solar Kettle

Gewone elektrische waterkokers kunnen veel elektriciteit verbruiken, vooral als je de neiging hebt om ze te vullen bij het zetten van slechts een of twee kopjes thee. De SunRocket Solar Kettle biedt een energiezuinigere manier om water te verwarmen en kan vooral handig zijn tijdens het wandelen of kamperen. Desondanks kan het ook gebruikt worden in je woning. De waterkoker op zonne-energie gebruikt alleen de kracht van de zon om water te verwarmen en zelfs te koken. Het is daardoor geweldig om energie te besparen in huis, wat natuurlijk de bedoeling is van deze waterkoker.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 196 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top