hete zomer
knus home en gifts

De hete zomermaanden overleef je gemakkelijk op deze manier!

De zomer is een geweldige tijd voor buitenactiviteiten en gezelligheid. Het is ook een goed moment om je buren, huisdieren en andere familieleden die je niet regelmatig ziet, te leren kennen. De zomer kan echter een hete en zweterige aangelegenheid zijn. Als je er echter op voorbereid bent, kun je je hoofd koel houden tijdens de zomermaanden. Een manier om de hete zomermaanden te overleven, is door te investeren in iets dat je schaduw geeft, zoals een vidaxl parasol. Op deze manier kun je genieten van het buitenleven zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je huid verbrandt door de hitte van de zon.

Inhoud

Blijf zoveel mogelijk in de schaduw

In de zomer worden feesten en huis evenementen gehouden omdat de meeste mensen op dit moment gewoon beschikbaar zijn. Feesten en house events met de brandende zon gaan echter niet goed samen. Als je ondanks het warme weer toch wat leuke feestjes wilt houden, dan is het aanschaffen van een partytent zoals die van prieel het beste wat je kunt doen. Zelfs als je niet van plan bent een feest te organiseren, kan het kopen van een feesttent fungeren als een schaduwplek waar je kunt blijven na het doen van buitenactiviteiten.

Zet je fans aan

Ventilatoren zijn een geweldige manier om je af te koelen op warme dagen. Je kunt ventilatoren in een raam of in de buurt van de vloer plaatsen, afhankelijk van waar je ze het meest nodig hebt. Kies een ventilator die het beste bij je huis en je behoeften past. Een voetstuk ventilator is goed voor kleine ruimtes zoals kantoren en slaapkamers. Het zit bovenop zijn basis en blaast lucht van onder zich uit. Een oscillerende toren ventilator blaast lucht onder verschillende hoeken om meer ruimte te bedekken dan een voetstuk model. Het is goed voor grotere kamers zoals woonkamers of familiekamers, maar niet voor keukens. Een aan het plafond gemonteerde boxventilator zorgt voor verkoeling boven alle anderen in de kamer en het ziet er ook best cool uit.

Zet je airconditioner op automatisch in plaats van aan

Als je wat geld wilt besparen en je energierekening wilt verlagen, probeer dan je airco op automatisch te zetten in plaats van aan. Als het apparaat is ingesteld op automatisch, treedt het in werking wanneer het buiten warmte waarneemt en wordt het uitgeschakeld zodra het binnen de gewenste temperatuur heeft bereikt. Dit helpt niet alleen om de temperatuur aangenaam te houden voor jezelf en je gezin, maar het bespaart ook geld.

Neem een ​​duik in het zwembad of op het strand

Als het buiten warm wordt, is een van de beste manieren om af te koelen een duik in het zwembad of de oceaan. Zorg ervoor dat je opnieuw zonnebrand crème aanbrengt en veel water drinkt. Je kunt ook een hoed en een zonnebril dragen om jezelf tegen de zonnestralen te beschermen.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 222 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0