stapelbed
knus home en gifts

De leukste logeerpartijtjes met stapelbedden

Je kinderen hebben de leukste logeerpartijtjes als jij een stapelbed in huis haalt voor ze. Het is voor kinderen vaak heel gezellig om te blijven logeren bij iemand met een stapelbed. Je vindt allerlei stapelbedden op eurobedden.nl. Ga er samen met je kind voor zitten en kies het leukste stapelbed uit. Ideaal voor twee kinderen die op één kamer slapen, maar ook voor de gezelligste logeerpartijen. Je vindt op eurobedden.nl natuurlijk ook andere bedden, zowel voor kinderen als voor tieners en volwassenen.

Inhoud

Twee bedden

Een stapelbed met twee bedden is de meest standaard variant. De twee bedden hangen boven elkaar. Je kunt dus beneden of boven slapen. Zo’n standaard stapelbed heeft natuurlijk de meeste uitvoeringen. Zo kun je zelf kiezen welk materiaal je wil voor je stapelbed. Liever aluminium of liever hout? Of natuurlijk een namaakvariant daarvan. Ook kun je over de kleur nadenken. Hout kun je ook gewoon verven als de kleur jou of je kind niet aan staat, maar er zijn ook al geverfde varianten. Zo’n stapelbed is een soort hoogslaper met een extra bed.

Drie bedden

Er zijn ook uitgebreidere stapelbedden. Die bieden ruimte voor 3 personen om te slapen. Meestal is het onderste bed dan extra breed. De breedte van een twijfelaar of een standaard tweepersoonsbed. Dus het onderste bed is dan 120 of 140 centimeter breed. Daar kun je samen in slapen. Daar zit dan nog een bed boven dat ruimte biedt aan 1 persoon om te slapen. Een stapelbed voor 3 personen kan ook een gewoon stapelbed zijn, maar waarbij je een lade uit kunt schuiven om een derde bed te maken. Dat is ideaal als er een keer een logee is.

Andere bedden

Er zijn nog veel meer bedden te vinden op eurobedden.nl. Niet alleen meerdere soorten stapelbedden, maar ook bedden voor volwassenen. Van babybedden tot kingsize bedden kun je terecht bij eurobedden.nl. De meest standaard bedden hebben natuurlijk de meeste opties in kleuren en materialen. Hoe minder standaard het bed is in formaat of combinatie, hoe minder opties je hebt. Dat neemt niet weg dat er meer dan genoeg te vinden is. Ga dus vooral op zoek naar wat jij zoekt in een bed. Vergeet niet te controleren of het bed ook in je slaapkamer past voordat je het bed aanschaft.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 219 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0