aanschaf bank
knus home en gifts

De oplossing als het lichaam niet meer zo goed wil meewerken

Je huis inrichten is nog een hele kunst. Het moet knus zijn, je moet je er thuis voelen, maar het moet ook functioneel zijn. Dat wil zeggen, het moet voldoen aan datgene waarvoor het is bedoeld: comfort bieden. Vooral wanneer we het hebben over zitmeubelen, is dat belangrijk. Die moeten niet alleen passen in de ruimte, maar vooral ook bij jou als persoon. Niet alleen qua karakter, maar vooral ook qua ontwerp. Want als jij zelf niet meer goed in staat bent om op te staan, wil je nog steeds prettig kunnen zitten.

Onzekerheid

Dat ouderdom met gebreken komt, is alom bekend. Toch blijkt maar al te vaak dat we er niet voldoende op voorbereid zijn. Of dat we het bewust proberen te ontkennen. Want als we het ontkennen, dan is het er niet, toch? Nou… zo werkt het helaas niet. Niet meer goed kunnen functioneren gaat vaak gepaard met onzekerheid. Je gaat daardoor meer piekeren en dat is niet gezond voor je. Het is beter om na te denken over oplossingen die het leven een stuk gemakkelijker maken. Een sta op stoel is daarvan een goed voorbeeld. Met zo’n stoel zit je heerlijk comfortabel en weet je ook zeker dat je weer gemakkelijk overeind komt. Waar je er zelf misschien de kracht niet meer voor hebt, geeft die stoel je letterlijk dat extra zetje dat je nodig hebt.

Op maat gemaakt

Wees je ervan bewust dat iedereen een ander type stoel nodig heeft. Jouw benen zijn langer of juist korter dan die van je partner. De zithoogte die voor jou ideaal is, is dat voor een ander niet. Je moet dus altijd een zitmeubel voor jezelf kopen en voor niemand anders. Doe je dat niet, dan doe je jezelf letterlijk heel veel tekort. Het is juist daarom dat een bedrijf als Meubelzorg maatwerk als belangrijkste basisvoorwaarde stelt bij de levering van dergelijke meubelen. Het gaat immers niet alleen om een mooi plaatje, maar ook (en vooral!) om jouw eigen gezondheid.

Proefzitten

Wanneer het gaat om de aanschaf van zitmeubelen, doe je er verstandig aan om altijd eerst proef te gaan zitten. Het gaat er immers om dat je volledig tevreden bent. Zoiets kun je niet even snel in vijf minuten bepalen. Misschien merk je pas na een week echt of zo’n meubel echt voldoet aan al jouw eisen.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 219 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0