vrouwen tas
knus home en gifts

Deze merken maken de mooiste handtassen voor vrouwen

Wat is damesmode zonder handtassen? Een dameshandtas is een wereld op zich. Het is misschien een tas van gemiddelde grootte, maar alles van een vrouw kan erin worden opgeborgen. Bovendien wekt het ook een bepaalde indruk over haar op de wereld. Handtassen zijn sowieso een onmisbaar onderdeel van de damesmode, wat al helemaal geldt voor de luxe modellen. We gaan het vandaag hebben over deze luxe handtassen.

Inhoud

Gucci

Hoe kunnen we niet over Gucci praten als het om een handtas voor vrouwen gaat? Guccio Gucci schonk de wereld een merk dat een bijvoeglijk naamwoord op zichzelf zal worden. Gucci is het merk waar je voor moet gaan als je eclectische ontwerpen wilt die slim, eigenaardig en ingewikkeld zijn. Zijn populariteit kan worden afgemeten aan het feit dat het verschillende wereldrecords heeft gebroken, zoals het feit dat zijn Model 2000-horloge gedurende twee opeenvolgende jaren meer dan een miljoen eenheden heeft verkocht. Van alle dingen is Gucci echter het meest bekend om zijn handtassen!

Louis Vuitton

Er is absoluut niets dat dit merk niet maakt, zo kun je van Louis Vuitton waarschijnlijk ook een rugtas dames kopen. Hoewel het historisch beroemd is om zijn luxe koffers, heeft het zich gewaagd aan de productie en marketing van handtassen en is daarin behoorlijk succesvol geweest. Het heeft met veel kunstenaars en ontwerpers samengewerkt om verschillende soorten handtassen uit te brengen. Een van die associaties was met Takashi Murakami, samen met wie het een collectie handtassen uitbracht die meteen een hit werd. 

Chanel

De Franse krachtpatser Chanel is het geesteskind van de iconische Coco Chanel die de damesmode als geen ander heeft getransformeerd. Het merk is betrokken bij een scala aan producten, van high-end kleding tot accessoires. Chanel is bijvoorbeeld wereldberoemd om zijn Chanel No. 5 parfum dat voor velen een onuitwisbare herinnering dient. Met zo’n enorm rijk te onderhouden, zorgt Chanel ervoor dat het kwaliteit biedt – dus je kunt verwachten dat zijn handtassen chic, gezaghebbend en glamoureus zijn. Maak deel uit van Coco’s nalatenschap en ga brutaal de straat op met die Chanel-handtas of crossbody tas dames

Prada

We weten allemaal waar het bij Prada om draait: zwier. Je draagt ​​Prada en de wereld merkt je op. Deze Italiaanse ontwerper is een onbetwiste winnaar als het gaat om gedurfde en levendige ontwerpen en heeft hetzelfde geïmplanteerd in zijn geweldige handtassen. Natuurlijk is Prada betrokken bij de productie en marketing van een heel ander productassortiment, zoals parfums en accessoires, maar de handtassen zijn gewoon de beste. Het merk heeft positieve stappen gezet om de uitbuiting van dieren te beteugelen en heeft aangekondigd dat het kangoeroeleer voor zijn goederen niet meer gebruikt. 

Dior

Een andere naam zonder welke wereldwijde luxemode onvolledig zou zijn, is Christian Dior, of kortweg Dior. Het was in het jaar 1946 dat Dior werd geconceptualiseerd en vandaag de dag dicteert het mode op veel gebieden. Van luxe uitlopers tot klassieke handtassen, Christian Dior verkoopt alles wat er in de mode te koop is. Hoewel het zich grotendeels beperkt tot damesmode, beheert het wel afdelingen die zich richten op kinderkleding en herenkleding. Het blijft grote namen in Hollywood binden om zijn handtassen te steunen, waaronder Carla Bruni, Marion Cotillard, Jennifer Lawrence en Rihanna. 

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 281 reviews.
Scroll naar top
0