cinewall
knus home en gifts

Een Cinewall in huis

Een upgrade voor je woonkamer kan van alles inhouden. Een optie is bijvoorbeeld kiezen voor een Cinewall. Dat is een muur waarin je je televisie laat inbouwen. Zo creëer je meer dan alleen een televisie aan de muur. Zeker wanneer je het combineert met de elektrische haard inbouw. Je geniet dan niet alleen van een mooie manier van televisiekijken, maar ook van de voordelen van een elektrische haard in je huis. En dat in een stijlvol geheel met de Cinewall. Hoe dan ook een mooie upgrade voor je woonkamer dus.

Inhoud

Waan je in een bioscoop

Met een Cinewall waan je je thuis in de bioscoop. Zeker wanneer je er ook voor kiest een soundbar in te laten bouwen. Die zorgt voor die extra dimensie in de beleving van een film of serie. Voor de Cinewall zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de breedte van je televisie. Die wordt dus in de wand verwerkt. Dat oogt een stuk strakker dan het ophangen van je televisie aan de muur – zelfs als je een heel erg platte televisie hebt.

Ook te gebruiken als elektrische haard

De Cinewall is meer dan alleen het inbouwen van je televisie, al dan niet met een soundbar. Je combineert dit namelijk met een elektrische haard inbouw. Zo’n elektrische haard is een duurzame variant op een klassieke open haard. Deze werkt natuurlijk niet met hout en echt vuur, maar op elektriciteit en met LED vlammen. Ook geeft een elektrische haard warmte af. Je profiteert dus van alle voordelen van een klassieke haard, maar dan op een duurzamere manier. En dat in combinatie met een inbouw televisie en soundbar.

Stijlvolle inbouw

Het is hoe dan ook een stijlvolle keuze om je woonkamer een upgrade te geven met een Cinewall. Je bepaalt zelf hoe die wand er precies uit moet komen te zien. Bijvoorbeeld de breedte van de wand zelf, maar ook de afmetingen van je televisie heeft daarmee te maken. Daarnaast bepaal je zelf nog de breedte van de elektrische haard. Meestal komt die onder de televisie. Dat staat vaak het mooist. Je kunt een bredere haard nemen dan je televisiescherm of juist eentje die even breed is.

Veilig en energiezuinig

Behalve stijlvol is een elektrische inbouwhaard ook veilig en energiezuinig. Door de LED lampen verbruik je zo min mogelijk energie om de haard verlicht te houden. Daarnaast is een elektrische haard een stuk veiliger dan een haard waarbij de vlammen bereikbaar zijn, met name voor kinderen en huisdieren.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 196 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top