cadeau inpakken
knus home en gifts

Handige tips voor het inpakken van je cadeau

Inspiratie voor het inpakken van je cadeau nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres! Heb je binnenkort een verjaardag, housewarming of andere speciale gelegenheid, dan wil je natuurlijk wel dat je met een leuk ingepakt cadeautje voor de dag komt. Gelukkig hoef je je daar bij ons geen zorgen over te maken en pakken wij iedere bestelling is als cadeautje. Dus ook wanneer je stiekem iets voor jezelf bestelt, pakken we het net zo leuk is als dat het voor een ander is. Omdat we ook heel goed begrijpen dat je misschien wel helemaal niets kunt vinden bij KNUS, wat we ons overigens eigenlijk niet kunnen voorstellen, hebben we een aantal handige tips voor het inpakken van een cadeau.

Zorg voor het juiste inpakpapier

Het inpakken van een cadeau doe je natuurlijk met inpakpapier. Wat hierbij belangrijk is, is dat je kiest voor het juiste papier. Daarmee bedoelen we niet alleen de kwaliteit, maar ook het design van het papier. Zo is het leuk om voor kerst te kiezen voor kerst inpakpapier met rendieren en kerstmannen in de klassieke rood met groene kleur. Kies je voor wat luxe, dan doet zwart papier met gouden sterren het ook altijd goed. Uiteraard geldt dit ook voor Sinterklaas en is het voor deze gelegenheid leuk om Sinterklaas inpakpapier te gebruiken vol met pieten, paarden en niet te vergeten, de Sint zelf.

Zorg voor een goede schaar en plakband

Wanneer je aan de slag gaat met het inpakken van een cadeau met het juiste inpakpapier, dan is een schaar en plakband ook geen overbodige luxe. Zo kun je het kerst- of Sinterklaas inpakpapier op een nette manier knippen en er daarna voor zorgen dat je het cadeaupapier met plakband op de juiste manier kan worden vastgemaakt, zodat het als cadeautje is ingepakt. Wat daarbij vooral belangrijk is, is dat je niet alleen een goede rol plakband gebruikt, maar ook een daarvoor bestemde houder. Zo kun je de plakband gemakkelijk afscheuren en  hoef je niet iedere keer te zoeken naar het begin van de rol.

Zorg voor voldoende ruimte tijdens het inpakken

Er is natuurlijk niets zo vervelend als het moeten inpakken van een cadeau op een te kleine tafel. Allereerst loop je het risico dat je cadeautje valt, maar is het ook erg lastig om het netjes in te pakken. De kans bestaat namelijk dat het inpakpapier gaat kreuken, wat je natuurlijk ten koste van alles wilt zien te voorkomen. Let daarom dus goed op dat je kiest voor een vlakke ondergrond, bij voorkeur de eettafel in het geval van het inpakken van een groter cadeau.

Maak gebruik van versiering

Het inpakken van het cadeau is een, maar het leuk inpakken van een cadeau is natuurlijk pas compleet op het moment dat je deze voorziet van wat extra decoratie. Hierbij kun je denken aan een mooi stijlvol lint of een zelfgemaakte decoratie strik. Natuurlijk is niet iedereen even handig en zijn er gelukkig ook genoeg hobbywinkels waar je dit allemaal kant en klaar kunt kopen. Zorg er dus voor dat je rustig de tijd neemt voor het inpakken van je cadeau en ook het juiste inpakpapier gebruikt. Je zult zien, dat ondanks dat je misschien niet zo creatief bent, het je zeker weten zal lukken. Ben jij nu op zoek naar leuk en vooral ook kwalitatief hoogwaardig inpakpapier? Neem dan eens een kijkje bij MTpapier.nl

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 273 reviews.
Scroll naar top
0