tips verbeteren tv ervaring
knus home en gifts

Het beste internet in huis zonder snoeren

Stel: je hebt net je huis verbouwd of je bent zelfs verhuisd naar een nieuwe woning. Alles klopt, je meubels sluiten mooi op elkaar aan en alles heeft een passende plek gekregen. Er is alleen één ding dat je dwarszit: je wilt optimaal gebruikmaken van je internet abonnement, maar je hebt geen zin in allerlei snoeren door je huis. Gelukkig is dat mogelijk: lees snel verder!

Loze leidingen

Heb je loze leidingen door je woning lopen? Dan is dit je beste optie voor een goed bereik door je hele woning. Door deze lege buizen kun je je internet kabel trekken, zodat deze (onzichtbaar!) naar ruimtes op andere verdiepingen kan lopen. Je kunt op deze manier in elke gewenste ruimte een router plaatsen, of direct een computer op de netwerkkabel aansluiten.

Mesh-systeem

Met bovenstaande oplossing heb je zo min mogelijk te maken met snelheidsverlies, maar je hebt nog wel een klein stukje snoer om weg te werken. Daar heb je met een mesh-systeem geen last van! Een mesh-systeem bestaat uit een set van in elk geval 2 routers die draadloos met elkaar in verbinding staan. Je kunt deze door je huis plaatsen om in elke ruimte te kunnen genieten van je internet abonnement.

Het mooiste? Je maakt gebruik van slechts 1 wifi-netwerk, waardoor je apparaten niet continu hoeven over te schakelen. Heb je veel ruimtes die een slecht wifi-signaal hebben? Dan kun je kiezen voor een mesh-systeem met 3 of meer routers.

Powerline adapters

Deze laatste oplossing is het minst aan te raden omdat er snelheidsverlies kan optreden, maar het is wel voordelig en snoerloos. Met een set van 2 (of meer) powerline adapters kun je je wifi draadloos naar andere verdiepingen uitbreiden. Je steekt 1 adapter vlakbij de router in het stopcontact en sluit deze met een kort snoer aan op de router. De ander steek je in het stopcontact in de ruimte waar je je internet netwerk wilt uitbreiden. Je kunt vervolgens de wifi-functie aanzetten als je deze snoerloos wilt gebruiken (check wel of deze functie op het apparaat zit) of je kunt apparaten bedraad aansluiten op de adapter.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 277 reviews.
Scroll naar top
0