interieur om trots op te zijn
knus home en gifts

Hippe accessoires voor een warm en sfeervol interieur

Zoek je naar mogelijkheden om het interieur in huis te verrijken met fraaie, stijlvolle accessoires? Wil je warmte toevoegen aan het interieur? Er zijn verschillende mogelijkheden om hierin te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een klassieke of landelijke houten buffetkast in de keuken of woonkamer, voorzien van een luxe servies en bijvoorbeeld wijn- en champagneglazen. Het voordeel van het gebruik van hout is de mogelijkheid om de buffetkast na verloop van tijd een andere kleur te geven, of deze bij kleine beschadigingen te herstellen. Daarbij valt hout als materiaal met vrijwel iedere interieurstijl te combineren.

Tip: schaf de verschillende accessoires die in dit artikel genoemd worden niet alleen voor jezelf aan, maar bijvoorbeeld ook voor een vriendin. Koop het als een cadeau voor haar; leuk voor de verjaardag of bij een speciaal moment.

Kies voor kandelaars met stijlvolle kaarsen

Naast de keuze voor het gebruik van een buffetkast met luxe servies, kan ook het gebruik van kandelaars met stijlvolle kaarsen helpen het interieur te verrijken. De kandelaars kun je op verschillende plekken terug laten komen in het interieur. Plaats deze bijvoorbeeld in de boekenkast, ter decoratie. Of kies voor een aantal kandelaars in de vensterbank. Ook naast de televisie, op het dressoir, komen de kaarsenhouders goed tot hun recht. Ze helpen je te voorkomen dat een dressoir al snel saai wordt.

Maak een mozaïek van fotolijstjes aan de muur

Ook leuk is het gebruik van een groot aantal fotolijstjes in je interieur. Begin bijvoorbeeld aan de creatie van een mozaïek aan de wand. Je kunt hierbij kiezen voor een in groot formaat afgedrukte foto, welke je vervolgens in kleine stukken knipt en verdeelt over de fotolijstjes. Alternatief is het gebruik van verschillende kleine foto’s. Houd er in dat laatste geval rekening mee, dat dit de wand erg druk kan maken bij een groot contrast in kleuren van de foto’s.

Zorg voor verschillende vormen van groen in je interieur

Een interieur geeft je meer kleur, door verschillende soorten planten toe te voegen. Denk aan kleine plantjes in potten op het dressoir en in de vensterbank; bijvoorbeeld naast de kandelaars. Combineer deze kleine planten met grote kamerplanten, die je in de hoek van een ruimte plaatst. Een grote plant kan een heuse eyecatcher in je interieur vormen! Ook fraai is het gebruik van een hangende plant, welke je bijvoorbeeld aan het plafond hangt of op een hoge kast plaatst.

 

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 219 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0