Oranje aamoedigen
knus home en gifts

Hoe support jij Oranje?

Het WK is weer aangebroken! Eens in de 4 jaar slaat het hele land de handen ineen om te juichen voor ons nationale team. Spelers van de beste teams ter wereld nemen het tegen elkaar op in de naam van hun land. Dit spectaculaire event duurt maar 1 maand, wat betekent dat er maar kort de tijd is om te laten zien dat we achter onze leeuwen staan. Gelukkig zijn er een heleboel simpele accessoires die de sfeer tijdens deze feest-volle maand nog meer opvrolijken. Een paar mogelijkheden voor gezellige wk versiering zijn: slingers / vlaggen, ballonnen en diner accessoires. In dit artikel gaan we dieper in de deze mogelijkheden en hoe ze jouw feestje nog sfeervoller kunnen maken!

Inhoud

Slingers & Vlaggen

De meest voor de hand liggende optie voor vermakelijke wk versiering is het ophangen van slingers & vlaggen. Vlaggen & slingers zijn perfect om helemaal in de Hollandse voetbalsfeer op te gaan. Met minimale moeite hang je deze slingers binnen of buiten op en geef je elke ruimte een aantrekkelijk indruk. De meeste vlaggen hebben verschillende soorten maten waardoor je precies de lengte kan krijgen die je nodig hebt. Daarnaast zijn de meeste vlaggen & slingers uitgerust met een handige klem, waardoor je nu zonder spijkers deze versiering op kan hangen. Deze versiering is uiterst gemakkelijk te monteren en demonteren, wat dit de een van de beste opties voor een versierd WK maakt. Slingers & vlaggen zijn ook enorm duurzaam, dus je kan ze gemakkelijk weer ophangen voor koningsdag of andere festiviteiten.

Ballonnen

Een goede toevoeging zijn natuurlijk ballonnen. Deze versiering is minder gemakkelijk om te preparen dan vlaggen.  Dit maakt ze daarentegen geen minder leuke optie voor je WK feest! Met een handig pompje zorg je er vrij snel voor dat er overal oranje of nederlandse ballonnen zweven. Maakt dit WK zo speciaal mogelijk door vlaggen & slingers te combineren met oranje, rood-wit-blauw en hup-holland ballonnen. Ballonnen zijn gemakkelijk weg te halen na een spannende wedstrijd en produceren weinig afval.

Diner accessoires

Wat is er leuker dan een gezellig diner voor een WK wedstrijd? Een oranje getint diner voor een WK wedstrijd! Oranje bestek, bordjes of onderleggers zorgen ervoor dat jij en jouw gezelschap al voor de wedstrijd de goede stemming te pakken hebben. Naast het creëren van een spannende WK sfeer, hebben diner accessoires ook nog alternatieve mogelijkheden. Ze zijn ook erg goed te gebruiken bij bijvoorbeeld: verjaardagen, kinderfeestjes en koningsdag. Zorg ervoor dat je een leuke combinatie aan borden, bestek, glazen en onderzetters hebt, en maak elke gelegenheid een gezellige!

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 250 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0