tijdloos interieur met designmeubels-min
knus home en gifts

Hoe verwerk je design meubels in een tijdloos interieur?

Je kunt design meubels in veel gevallen makkelijk in een tijdloos interieur verwerken. Dat komt doordat de meeste design meubels tijdloos zijn. Wanneer je van plan bent om een design meubel te kopen of wanneer je er al een gekocht hebt, hoef je niet bang te zijn dat de stoel, tafel of bank niet past binnen je nieuwe interieur.

Tijdloze Bert Plantagie meubels kun je gelukkig in elk interieur verwerken.

Design meubels zijn vaak de eyecatcher binnen jouw interieur. De meubelen zijn gemaakt van kwalitatieve producten en er wordt vooral gefocust op de vormgeving van het product.

Design meubels hebben vaak een tijdloze uitstraling

De meeste design meubels hebben een unieke en tijdloze uitstraling. Ze passen dus binnen elk interieur. Gelukkig maar! Design meubels zijn niet goedkoop, maar gaan wel jaren mee. Je kan ze dus meerdere interieurs gebruiken. Wil je een andere bank? Dan kun je je luxe designtafel in veel gevallen behouden. Dan blijft het een mooi geheel.

Design meubels in je interieur verwerken is dus zeker mogelijk!

Van welke materialen zijn design meubels gemaakt? 

Design meubels kunnen van allerlei hoogwaardige materialen gemaakt zijn.  Denk bijvoorbeeld aan ebbenhout, lamsleer of carrara marmer. De beste materialen kunnen voor design meubels gebruikt worden, maar dat hoeft niet. Hoe duurder de materialen, hoe duurder de design meubels worden. Je zal bijvoorbeeld in plaats van een ebbenhouten tafel een eikenhouten tafel kopen.

Design meubels zijn een goede basis voor elk interieur 

Kwalitatieve design meubels zijn een goede basis voor elk interieur. Je kunt een prachtige design tafel goed combineren met simpele stoelen. Een designlamp kan de eyecatcher zijn in je interieur.  Design meubels combineer je met ‘normale’ meubels om uiteindelijk een mooi geheel te krijgen. 

FAQ

Wat zijn de nadelen van design meubels? 

Hoewel design meubels veel voordelen hebben, zitten er ook nadelen aan. Het grootste nadeel is de prijs, design meubels kosten een veelvoud van normale meubels. Doordat er veel aanbod is, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ook kan het in- en uit elkaar halen van het meubel ingewikkeld zijn.

 

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 273 reviews.
Scroll naar top
0