huurwoning knus inrichten
knus home en gifts

Je huurwoning knus inrichten

Wanneer het gaat om het inrichten van onze woningen, dan kunnen we dit onderverdelen in verschillende categorieën. Je kunt de volledige inboedel op de kop gooien, maar soms kan het aanpassen van enkel en alleen de accessoires van een woning ook al een enorme verandering teweeg brengen. Waar we met een eigen huis vaak fanatiek aan de slag gaan, zien we vaak dat dit met een huurhuis net iets anders is. Op zich ook niet zo heel vreemd natuurlijk, want laten we eerlijk zijn. Alles wat je aan een huurhuis doet, komt de verhuurder te goede. Echter zien we dat dit vaak ten koste gaat van ons eigen woongenot. Ontzettend zonde, vind je niet?

Inhoud

Meubels

Of het nu gaat om een bank, stoel tafel of andere meubels. Ze hebben jammer genoeg allemaal één ding met elkaar gemeen en dat is dat ze niet het eeuwige leven hebben. Vroeg of laat kom je dus voor een dilemma te staan of je kiest voor een nieuwe 2-zits, 3-zits of hoekbank. Wanneer je er zeker van bent, dat je op korte termijn voornemens bent één van de vele huurwoningen Utrecht te verruilen voor een koophuis, dan kan het verstandig zijn nog even te wachten met de aanschaf van nieuwe meubels. Het zou immers zonde zijn dat je nieuwe bank niet past in je nieuwe woning.

Accessoires

Naast onze meubels, bepalen accessoires voor een groot gedeelte de sfeer en gezelligheid in huis. Woonaccessoires moet je eigenlijk zien als de finishing touch van de woning. Zo kunnen je meubels nog zo mooi zijn, zonder de juiste sierkussen is je bank een stuk minder stijlvol. Hetzelfde geldt voor je tv-kast of andere meubels. Accessoires mogen dus absoluut niet ontbreken. Kies je voor particulier huren Amersfoort, dan is het grote voordeel, dat je al je accessoires gewoon mee kunt nemen wanneer je gaat verhuizen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze niet passen, want je kunt ook in een ander huis prima dezelfde stijl hanteren. Bij accessoires is het belangrijk te kijken naar een combinatie van bepaalde kleuren. Ga je voor een echte eyecatcher of houd je het geheel rustig.

Kleuren op de wanden

Wanneer je een huis huurt, dien je deze bij vertrek vaak in de originele staat achter te laten. De uitzondering op deze regel zijn in veel gevallen de muren. Dit heeft ermee te maken dat wanneer een muur nou groen, geel of goud is het doorgaans niet veel meer werk kost om deze in een kleur naar wens te sauzen. Dus heb een je particuliere woning of sociale huurwoning Almere, dan hoef jij je geen zorgen te maken om de kleur van je muur. Kies jij voor een bepaalde stijl, dan is zijn je muren namelijk bij uitstek geschikt om dit geheel extra kracht bij te zetten. De trend van dit moment is een Urban jungle stijl. Deze stijl kenmerkt zich door de kleur groen en natuurlijke materialen. De muur is hiervoor bij uitstek geschikt om te sauzen of behangen. 

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 249 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0