Matras slaapkamer
knus home en gifts

Een goed matras kopen om je slaapkamer nog knusser te maken

Voor een knusse lifestyle heb je natuurlijk ook een knusse slaapkamer nodig. Je spendeert namelijk veel tijd in je slaapkamer, ongeveer 1/3e van je dag en daarmee ongeveer 1/3e van je leven. Dat is best veel en daarom is een knusse slaapkamer ook belangrijk. Bij een knusse slaapkamer hoort een fijn bed en daar hoort weer een goed matras bij. Een goed matras zorgt ervoor dat je fijn kan liggen en lekker uit kan rusten na een lange dag. Maar hoe vind je een goed matras? Dat vertellen we je in de onderstaande alinea’s.

Inhoud

De keuze is reuze op het vlak van matrassen

Als je op zoek gaat naar een goed matras, zul je al snel merken dat er veel opties te vinden zijn. Er zijn matrassen in allerlei soorten en maten. Er zijn matrassen met een traagschuimvulling, maar ook waterbedden gevuld met water. Er is bij matrassen een verschil in stevigheid, maar natuurlijk ook een verschil in maten. Zo zijn er matrassen voor eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, twijfelaars en alles ertussenin. Kies bijvoorbeeld een matras 140×200 als je een tweepersoonsbed hebt. Belangrijk is wel om altijd je bed op te meten, zodat je precies weet welke maat matras past.

Onze tips voor het vinden van een fijn en knus matras

Als je een fijn, knus en goed matras wil vinden voor in de slaapkamer, dan kan dat soms lastig worden met het grote aanbod en alle verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk om te kijken naar je eigen situatie. Meet dus inderdaad je bed sowieso eerst op, zodat je weet welke maat matras er op zou passen. Een te klein of te groot matras is voor niemand fijn. Bedenk je daarnaast of je een voorkeur hebt voor een bepaalde vulling of mate van stevigheid. Zo wordt de keuze al een stuk makkelijker omdat je gericht op zoek kan gaan.

Waarom een goed matras zo belangrijk is

Een goed matras is erg belangrijk, niet alleen maar om je slaapkamer en bed knusser te maken, maar ook voor een goede nachtrust. Een goede nachtrust is nodig om je even helemaal op te laden, zodat je bij kan komen van de voorgaande dag en de volgende dag weer fris kan beginnen. Ook is het belangrijk om een goed matras te kopen, zodat je lichaam goed ondersteunt wordt. Op lang termijn gaat dat rugpijn en spierpijn tegen.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 196 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top