Dinerkaars XL kandelaar-min
knus home en gifts

Kerstkaarsen als symbool van gezelligheid

Kerst is een feestdag dat door veel mensen in Nederland wordt gevierd. Bij Kerst hoort kerstdecoratie. Denk aan een kerstboom, kerstballen, maar ook kaarsen. Er zijn verschillende soorten kaarsen die de sfeer in je huis kunnen bevorderen. Op de eettafel heb je vaak dinerkaarsen staan. Door het huis kan je hier en daar een theelicht kwijt. Je hoeft het hier niet bij te laten. Heb je weleens een kaars in huis gehad in de vorm van een figuur? De kerstboom kaars is een mooie toevoeging voor de kerstdecoratie in je woning. Een ander leuk idee is de engel kaars of een adventkaars.

Inhoud

De kerstboom kaars

Een kaars in de vorm van een kerstboom is een echte sfeermaker en licht je woonkamer letterlijk op. Gezelligheid is gegarandeerd van toepassing met een kerstboom kaars. Binnen deze categorie kaarsen is er ook genoeg keuze. Zo kan je een kerstboom kaars kiezen op basis van formaat zoals small en medium maar ook extra large. Je kunt deze kaars op verschillende plekken in je interieur neerzetten. Denk aan je bijzettafel, maar dit is extra leuk op de eettafel tijdens een feestelijk diner. Verder hoeft een kerstboom kaars niet altijd groen te zijn. Je kunt altijd de tafel opbeuren met een witte, rode of zelfs gouden kerstboom kaars. 

Engelen kaarsen

Een ander leuk idee wat afwijkt van de standaard dinerkaars of theelicht, is de engelkaars. Dit zijn kaarsen die de vorm hebben van engeltjes. Echte sfeermakers voor in je woning.  Engeltjes staan symbool voor de Kerst en mogen eigenlijk niet ontbreken in je interieur. Engelen kaarsen zijn uitermate geschikt om aan te steken maar je kunt ze natuurlijk ook ongebrand ergens een mooi plekje geven. Verder zijn deze kaarsen ook heel leuk om cadeau te doen aan iemand. Engeltjes zijn snoezig en passen leuk in ieder interieur.

Advent kaarsen

Advent kaarsen, een ander soort kaars wat met Kerst te maken heeft. Wat is dat precies? De adventkaars is dikker dan een dinerkaars maar dunner dan een stompkaars. De kaars is genummerd van boven naar beneden, van nummer 1 tot nummer 25. De dagen tellen af vanaf de eerste dag van december tot aan Kerstdag. Dit is een leuke manier om af te tellen naar iedereens favoriete feestdag. Zo’n adventkaars heeft veel branduren en gaat dus lekker lang mee. Denk aan 50 branduren per kaars, dus je kunt je adventkaars per dag twee uur laten branden.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 249 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0