Kleed voor buiten
knus home en gifts

KNUS buiten met een tuinkleed

Je buitenruimte hoeft nooit saai te zijn. Je kunt natuurlijk planten en bloemen in je tuin of op je balkon nemen. Of kiezen voor gras in plaats van tegels. Maar ook als je geen groene vingers hebt of niet zelf kunt bepalen wat voor bekleding je in de tuin neemt, kun je heel gemakkelijk je tuin opfleuren. Met een tuinkleed. Een vloerkleed buiten kun je natuurlijk ook op je balkon gebruiken. Een kleed voor buiten is een simpele manier om je buitenruimte een snelle upgrade te geven. En het oogt direct gezelliger dan saaie grijze tegels.

Inhoud

Bepaal je formaat

Bedenk je vast wat voor formaat tuinkleed je zoekt. Wil je bijvoorbeeld je hele balkon bedekken met een kleed? Meet dan op wat je daarvoor nodig hebt. Een te groot kleed kun je eventueel nog omvouwen, maar een te klein kleed betekent dat je randen overhoudt en dat zou zonde zijn. Voor de tuin is het weer handig om te bedenken hoeveel ruimte van je tuin je wil bedekken met een andere, misschien vrolijkere kleur dan de ondergrond die er al ligt. Wil je bijvoorbeeld een kleed voor onder je eettafel en stoelen, meet dan op hoe groot dat kleed moet zijn.

Kleur en patroon

Dat is natuurlijk het volgende waar je over na wil denken. Wil je wat groen nabootsen zonder dat je het hoeft te onderhouden? Kijk dan naar groene vloerkleden voor buiten. Zo heb je toch je groen, maar hoef je er niets aan te doen. Wil je juist een lekker onnatuurlijke kleur, dan zijn er ook nog opties in andere kleuren. Of juist wel in meer natuurtinten, zoals bruinige tinten of juist blauw. Wat voor kleur je ook zoekt, je kunt het vast vinden in een tuinkleed.

En dan kun je ook nog bepalen of je een patroon op je kleed wil of niet. de meeste patronen zijn vrij simpel en geometrisch of organisch. Heel erg passend bij de huidige moderne trends dus. Zo hoef je in ieder geval geen keuze te maken voor één kleur.

Vormen

Tot slot is er nog de vorm van het kleed. Meestal is een vloerkleed rechthoekig. Dat geldt ook voor tuinkleden. Maar evengoed zijn hier ook ronde varianten van. Of juist vierkante. Het is maar net waar je naar op zoek bent voor jouw balkon of buitenruimte.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 249 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0