muurdecoratie slaapkamer
knus home en gifts

De leukste muurdecoratie voor je slaapkamer

Ben je op zoek naar mooie muurdecoratie voor je slaapkamer? Je kunt daar dan echt alle kanten mee op, sommige mensen denken aan een spiegel, anderen denken aan foto’s, schilderijen, een poster of misschien wel een muurcirkel. Het is goed dat je je eens laat inspireren en zelf in gaat zien wat er allemaal mogelijk is. Daarom is het ook goed dat je bij KNUS eens op je gemak rond gaat kijken. Voor de slaapkamer kun je hier namelijk veel moois vinden en dan kun je het nog gezelliger en sfeervoller maken. Weet jij al wat het allemaal bij elkaar mag kosten en waar je je op wilt focussen? Dan kun jij beginnen met het decoreren van je slaapkamer. De beste muurdecoratie van je slaapkamer vind je hier namelijk en zo ga jij nog meer genieten van deze ruimte waar jij tot rust gaat komen. 

Inhoud

Slaapkamer decoreren

Het decoreren van de slaapkamer is de moeite waard! Misschien heb je nu een kast, bureau en bed staan in je slaapkamer, wellicht nog een mooi kleed op de vloer of misschien wel een staande spiegel in de hoek? Iedereen richt het in op zijn of haar eigen manier, maar het kan altijd leuk zijn om nog meer te decoreren. Ga eens na wat je nog mist, pak je ergens op mis, of mis je bijvoorbeeld kleur? Je kunt dan leuke accessoires bestellen in felle of rustige kleuren net waar je van houdt. Maar je kunt ook wat leuks kiezen voor aan de muur. Misschien heb je een mooie poster of foto in gedachten? Wil je wat moois op canvas laten drukken of wil jij een mooie muurcirkel laten personaliseren? Het kan echt allemaal en daarom is het ook zo leuk om je er snel mee bezig te kunnen houden.

Muurcirkels voor de slaapkamer

In de slaapkamer komen ook steeds vaker de muurcirkels tegen, bijvoorbeeld van Dibond of van Forex. Je wil graag af van de saaie muren in de slaapkamer, je vindt het momenteel te kaal en daarom wil jij er graag wat aan doen. Muurcirkels doen het dan erg goed en deze kun jij eenvoudig bevestigen en ze zijn dan ook nog eens verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en soorten. Zo heb jij helemaal zelf in de hand wat jij ermee wil doen, je zou de keuze kunnen maken voor één of meerdere muurcirkels en die passen dan in jouw interieur van de slaapkamer. Je kunt ze met elkaar combineren maar ook personaliseren. De vraag is nu waar ben jij dan precies naar op zoek? De wandcirkels kunnen je namelijk zeker aanspreken, ze zijn niet meer weg te denken in deze tijd.

Jungle stijl

Je zou de ronde stijlvolle wanddecoratie kunnen overwegen ter muurdecoratie slaapkamer. Het aanbod is erg ruim en daarom is er voor iedereen ook een geschikte cirkel te vinden voor iedere ruimte en voor iedere muur. Voor op je slaapkamer zijn het in ieder geval hele mooie toevoegingen! Je zou daarom maar beter een mooie cirkel voor aan de muur kunnen kiezen met een mooie opdruk en dan misschien wel een zwarte cirkel met gouden tinten of liever Jungle stijl of iets met dieren? Het kan allemaal dus ook leuk voor de kinderslaapkamer.

Meer decoratie voor je slaapkamer

Misschien heb je wel gemerkt dat je slaapkamer wel wat meer decoratie kan gebruiken. Het is goed om er dan werk van te maken want het is een fijne plek waar je na een lange dag ook even tot rust kunt komen. Daarom moet de decoratie ook weer niet te druk zijn. Lichte kleuren zijn een aanrader, net als natuurlijke elementen om je slaapkamer mee te decoreren. Maar je moet vooral doen wat voor jou fijn voelt en waar jij gelukkig van wordt.

slaapkamer decoratie

Tips decoreren slaapkamer

Het is fijn om je slaapkamer te decoreren, maar hoe pak je dat aan? Met onderstaande tips, kun ook jij eenvoudig en stijlvol je eigen slaapkamer decoreren, zo creëer jij je eigen hotel chique slaapkamer.

  • Misschien kun je een spiegel ophangen aan de muur, dit kan zowel bij een grote als kleine slaapkamer. Als je een kleine slaapkamer hebt dan kan het juist dankzij de spiegel lijken alsof de slaapkamer veel groter is. De spiegel kan je ophangen of je kunt er een staande neerzetten in de slaapkamer. Het voordeel wat je bij een spiegel ook hebt is dat deze het daglicht zal reflecteren en ook meer ruimte geeft. Het zorgt voor veel meer diepte en een lichtere sfeer in deze ruimte.
  • Natuurlijke elementen zijn ook zeker een aanrader. Dit geeft ook meer rust in de slaapkamer. Je zou kunnen denken aan een schilderij met daarop iets van de natuur afgebeeld. Het kan goed met hout worden gecombineerd.  
  • Een schilderij aan de muur kan ook altijd, zorg dat het rust uitstraalt.
  • De verlichting van de slaapkamer moet ook goed geregeld zijn. Je zou kunnen denken aan een plafondlamp maar ook een muurlamp lamp kan mooi zijn.
  • Een muurschildering op de slaapkamer kan ook, dit kun je laten doen maar je kunt het ook zelf doen als je creatief bent.

 

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 268 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0