raambekleding-keuken
knus home en gifts

Op zoek naar een nieuwe keuken voor je woning

Raak je uitgekeken op de huidige keuken in huis, of voldoet deze om andere redenen niet meer? Overweeg de aankoop van een nieuwe keuken! Ga je voor een moderne, luxe keuken? Kies je wellicht voor een landelijk ogende keuken? Wil je een keuken met een industriële look? De mogelijkheden zijn tegenwoordig haast eindeloos. Combineer een granieten keukenblad met robuuste houten keukenkasten, of kies bijvoorbeeld voor witte keukenkasten met een matte afwerking en een werkblad van marmer. Niet alleen op het gebied van materialen en kleuren heb je veel te kiezen; denk ook aan de verschillende keukenapparaten die je in het ontwerp van de nieuwe keuken op kunt laten nemen. In dit artikel lees je er meer over. 

Voordelig een nieuwe keuken laten plaatsen 
De investering in een nieuwe keuken kan door het grote aantal mogelijkheden best uitdagend zijn. Je hebt hierbij in de basis twee opties. Kies tussen de keukens die je volledig zelf kunt ontwerpen en de voordelige showroomkeukens. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het bij die laatste categorie om keukens die al in de showroom hebben gestaan. Het vernieuwen van het assortiment maakt dat deze keukens vervangen worden door aanbieders. Ze zijn veelal onbeschadigd en ook bij deze modellen heb je doorgaans nog verschillende opties. Wist je dat de korting bij deze keukens op kan lopen tot 70 procent? Laat je hierover informeren in een keukenzaak in de buurt, of bekijk de voorwaarden online. 

Kijk naar de laatste keukentrends 
Let bij het uitzoeken van een keuken op de laatste trends. Het voorziet je van een keuken waar je jaren mee vooruit kunt. Populair is het tegenwoordig om de keuken van een compacte bar te voorzien. De ideale plek om al tijdens het bereiden van een maaltijd bij te praten met je partner. Ook kiest men vaak voor moderne apparatuur als een heetwaterkraan en bijvoorbeeld een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Dat laatste maakt de afzuigkap aan de muur van je keuken overbodig. Het is vaak bepaald geen sieraad! 

De ruimte die overblijft met de keuze voor een dergelijke kookplaat kun je gebruiken om een keuken verder aan te kleden. Hang hier bijvoorbeeld twee houten plankjes, waarop je weckpotten plaatst met diverse soorten pasta en rijst. Ook leuk is het gebruik van een aantal bloempotten met kruidenplantjes. In een industriële keuken zou je voor een fraaie klok met grote tandwielen kunnen kiezen op deze plek. 

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 249 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0