ONTDEK DE

Vogelhuisje Gusta ø18×19,5 cm taupe

Scoor deze topper voor

 15,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

voor levering op 09 december

Heb je een vraag over dit product?

Veilig betalen met :  Image
Loading...

Het Gusta vogelhuisje in taupe is een prachtige toevoeging aan je tuin of balkon. Het huisje is gemaakt van duurzaam bamboe, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook vriendelijk voor het milieu. Met een afmeting van 18 x 18 x 19,5 cm biedt het voldoende ruimte voor kleine vogels om te rusten en te genieten van wat lekkers. Plaats dit vogelhuisje op een strategische plek en creëer een gastvrije omgeving voor vogels om te nestelen en te bezoeken. Breng natuur en leven in je omgeving met het Gusta vogelhuisje in taupe.

Het Gusta vogelhuisje in taupe is niet alleen een prachtige decoratie voor je buitenruimte, maar ook een uitnodiging voor vogels om te komen genieten. De rustige taupekleur past perfect bij verschillende tuinstijlen en zorgt voor een harmonieuze uitstraling. Het gebruik van bamboe als materiaal benadrukt het milieubewuste karakter van het vogelhuisje en voegt een natuurlijk tintje toe aan je omgeving.

Met de afmetingen van 18 x 18 x 19,5 cm is dit vogelhuisje compact en toch ruim genoeg voor kleine vogels om zich er comfortabel in te nestelen. Het biedt een veilige en beschutte plek waar vogels kunnen rusten en schuilen, terwijl jij kunt genieten van het observeren van hun drukte en gezang.

Plaats het Gusta vogelhuisje op een strategische plek, zoals een boomtak, veranda of balkon, waar je gemakkelijk zicht hebt op de activiteiten van de vogels. Vul het huisje met vogelvoer of zaadjes om hun bezoek nog aantrekkelijker te maken. Het Gusta vogelhuisje creëert een prachtige verbinding tussen mens en natuur en draagt bij aan het behoud van de vogelpopulatie.Breng je tuin tot leven met het Gusta vogelhuisje – Natuurlijke charme en gastvrijheid voor vogels. Ook leuk te combineren met andere vogelhuisjes!

Kleur

Taupe

EAN

8712628317263

Materiaal

bamboe

Afmeting

18 x 18 x 19,5 CM

Om het helemaal compleet te maken

Gerelateerde producten

Geen producten gevonden

Recent bekeken door jou

Geen producten gevonden
Scroll naar boven
Scroll naar top
0