ONTDEK DE

Wasparfum Zanzibar Nights Warm – zoet & amber

Scoor deze topper voor

 24,95

Uitverkocht

Heb je een vraag over dit product?

Veilig betalen met :  Image

Gebruiksaanwijzing

Als je een subtiele geurbeleving wenst, gebruik dan 2,5 ml wasparfum per wasbeurt en geniet van ongeveer 100 wasbeurten per fles. Wil je een krachtige geurbeleving? Gebruik dan 5 ml per wasbeurt en geniet van zo’n 50 wasbeurten per fles.

Loading...

Deze wasparfum bevat een unieke technologie die gevoelens van comfort, ontspanning en kalmte opwekt. Het patent hiervoor is momenteel in behandeling, na 5 jaar onderzoek op hersenactiviteit middels fMRI scans op een gerenommeerde Zwitserse universiteit Deze betoverende geur prikkelt je zintuigen als een warme avondbries op Zanzibar. De subtiel zoete karakter van patchouli, tonkaboon en Frankincense is sensationeel. Kaneelschors, kruidnagel en weelderig wierook ontmoeten elkaar in een harmonieuze compositie. Oude tonen van gerookt Gaiac-hout en amber creëren een mystieke sfeer. Noten van leer en patchouli zorgen voor een gebalanceerde en ronde geur.

Goed voor maximaal 100 wasbeurten

Voor een subtiele geurbeleving gebruik je 2,5 ml per was en zul je zo’n 100 wasbeurten met de wasparfum kunnen wassen. Wil je een krachtige geurbeleving? Dan gebruik je 5 ml per wasbeurt en gaat de wasparfum zo’n 50 wasbeurten mee.

De voordelen

✅ 100% Eau de parfum

✅ IFRA Gecertificeerd

✅ Vegan – Geen dierlijke ingrediënten

✅ Dierproefvrij

✅ Microplastic vrij

✅ Biologisch afbreekbaar

✅ Duurzaam & Veilig

✅ Emotivez Technologie

Geurnoten Zanzibar Nights

✨ Top: Kaneelschors, warme kruidnagel, Frankincense

✨ Hart: Gerookte Gaiac hout, warme Amber, cedarwood

✨ Base: Leer, Patchouli, Tonka boon

 

Geur

Zanzibar Nights Warm, zoet & amber

Ingrediënten

Parfum, Cinnamal, Eugenol, Coumarin, Linalool, 3-Methylcyclopentadecenone, Rose Ketone, Caryophyllene, 7-Octen-4-One,2,6-Dimethyl-, Trimethylcyclohexylhexanol. 7-Octen-2-ol, 2,6-dimethyl-Propyl (2S)-2-(1,1-dimethylpropoxy)-propanoate 2-Propenal, 3-phenyl-.

Extra

In geen enkel product van Zevy zit een ingrediënt met een concentratie van 0,1% w/w (hormoonverstorende stoffen) of hoger, die op de lijst van Endocrine Disruptors staan (https://edlists.org/). Dit betekend bij gebruik van 5 ml, er maximaal 0,005 in kan zitten.

Inhoud

250 ml

Wasbeurten

50 tot 100 wasbeurten

Om het helemaal compleet te maken

Andere suggesties…

Gerelateerde producten

Nieuwe producten

Recent bekeken door jou

Geen producten gevonden
Scroll naar boven
Scroll naar top