huis en tuin in elkaar laten overlopen
knus home en gifts

Screens vs zonneschermen: welke past het best bij jou?

Als het gaat om zonwering heb je heel wat mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om je meer te richten op decoratie, terwijl je ook kunt kiezen voor de wat meer effectieve zonwering. Twee mogelijkheden die je hebt zijn screens en zonneschermen. Maar wat is in dit geval de beste keuze? Hier vind je alle informatie over screens en zonneschermen: zo is het nog makkelijker om een keuze te maken.

Inhoud

Dit moet je weten over screens

Screens zijn een moderne vorm van buitenzonwering. Ze worden aan de buitenzijde van het raam geplaatst, waardoor de zon al wordt tegengehouden voordat het glas wordt bereikt. Dit zorgt ervoor dat het glas niet warm wordt, waardoor een ruimte veel koeler blijft bij hoge temperaturen. Wat zijn de belangrijkste voordelen van screens?

  • Je kunt er nog doorheen kijken. Overdag zit je daarom niet helemaal in het donker. 
  • Screens staan bekend om hun mooi uitstraling en strakke uiterlijk, waardoor ze erg in de smaak vallen. 

Dit moet je weten over zonneschermen

Zonneschermen zijn speciale schermen die je vooral gebruikt voor het creëren van schaduw op een terras. Het zonnescherm wordt vaak tegen een gevel geplaatst en staat recht naar voren of iets naar beneden gebogen. Op deze manier schijnt de zon niet naar binnen en heb je een schaduwrijke plek in de tuin. Zonneschermen hebben veel overeenkomsten met screens. Zonneschermen vangen net wat meer wind dan een screen omdat ze niet strak naar beneden zijn geplaatst.

Zo maak jij de beste keuze voor je woning

Bij Inhuisplaza vind je een ruim aanbod van zowel zonneschermen als screens. Wat is de beste keuze voor jouw woning? Het is belangrijk om te ontdekken wat past bij jouw wensen. Wanneer je woning een terras heeft dat direct tegen het huis aan is geplaatst is het goed om te weten dat een zonnescherm hier uitkomst biedt. Het is niet alleen een sfeervolle manier om schaduw te creëren, maar de zon kan daarnaast niet door de ramen het huis in schijnen. Een voordeel van screens is dat je deze heel gemakkelijk per raam op maat kunt laten maken, zodat je de warmte van de zon altijd buiten houdt. Screens zijn daarnaast zeer stijlvol en strak, waardoor ze perfect passen bij iedere woning. Ontdek al je opties online: je kunt jouw bestelling gemakkelijk en snel plaatsen en gaan profiteren van je aanwinst!

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 265 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0