Tips bij het kopen van een toiletmeubel
knus home en gifts

Tips bij het kopen van een toiletmeubel

Waar moet je allemaal op letten bij de aankoop van een nieuw toiletmeubel? Als je een toiletmeubel gaat kopen, wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Het is dan fijn als je een juiste keuze maakt en niet alleen maar naar de stijl of de kleur van het toiletmeubel kijkt. Zo wil je natuurlijk ook genieten van wat extra opbergruimte en wil je weten wat je er allemaal in kwijt kun. Om jou te helpen bij het maken van een goede keuze geven wij in dit artikel enkele tips.

Inhoud

Bepaal de opbergruimte die jij nodig hebt

We beginnen bij het begin, de lades of het kastje in het toiletmeubel. Zeker als jouw badkamer wat kleiner is, is het fijn om meer opbergruimte te creëren. Kies daarom altijd voor een toiletmeubel met een of meer lades of met een kastje. Kijk hierbij goed naar de afmetingen van de opbergruimte en kijk of jij voldoende ruimte hebt om al jouw spulletjes erin op te bergen. Denk hierbij aan het opbergen van toiletpapier, vochtige toiletdoekjes, schoonmaakspulletjes, etc.

Waskom

Ook bij de waskom is het belangrijk om te kijken hoe je het wilt gebruiken. Kies je liever voor een wat kleinere, ronde kom of vind je een grotere, rechthoekige kom fijner om de handen in te wassen? Hierbij is het ook belangrijk om rekening te houden met de gasten. Misschien heb jij wel vaak kinderen over de vloer of juist vaak ouderen. Een te grote of te kleine wasbak is dan niet handig.

Materiaal

Bij het materiaal van het toiletmeubel kun je vaak kiezen voor een materiaal dat je mooi vindt. Het materiaal bepaalt uiteindelijk de uitstraling van het toilet. Vind jij een modern toilet mooier of kies je toch liever voor een landelijke uitstraling? Afhankelijk van wat jij mooier vindt kun je de keuze maken voor strakke, moderne materialen of natuurlijke, landelijke materialen.

Ga voor een goede kraan

Nog een belangrijk onderdeel bij badmeubels is natuurlijk de kraan. Een goede kraan is eigenlijk al het halve werk. Je kunt kiezen voor een moderne of juist een klassieke kraan, afhankelijk van de stijl waar je voor kiest. De kraan bepaalt uiteindelijk ook hoe de wastafel eruit komt te zien. Daarnaast heb je natuurlijk ook gewoon een goede kraan nodig in het toilet, zodat je makkelijk en comfortabel de handen kunt wassen. Zorg er altijd voor dat je genoeg ruimte hebt om de handen onder de kraan te houden en houdt ook rekening met de draaiknop of hendel van de kraan.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 249 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0