Keuken aankleding
knus home en gifts

Tips voor de aanschaf van een nieuwe keuken

Een gemiddelde keuken gaat zo’n 20 tot 25 jaar mee. Althans, dat is de bedoeling! De kans is daarom dus ook vrij groot dat jij gedurende je leven minimaal één keer voor de keuze komt te staan om een nieuwe keuken aan te schaffen. Of het nu gaat om een nieuwbouwhuis dat je hebt laten bouwen of een bestaande woning die moet worden voorzien van een nieuwe keuken, in beide gevallen sta je voor een enorme uitdaging. Om er nu voor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid, hebben we een aantal praktische tips voor je, die je kunnen helpen bij het aanschaffen van een nieuwe keuken.

Inhoud

Het budget

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe keuken, dan kun je het natuurlijk zo gek maken als dat je dit zelf wilt. Belangrijk is dus dat je voor jezelf van te voren een bepaald budget vaststelt, zodat je gericht op zoek kunt naar een nieuwe keuken. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat je kunt kiezen voor een keuken van 50.000 euro, maar er ook prachtige keukens zijn die vele malen minder kosten. Om ervoor te zorgen dat je een geschikte keuken kunt vinden, passend binnen jouw budget, is het verstandig dit van te voren vast te leggen. Het kan namelijk ook heel goed zijn dat je je nieuwe keuken middels een financiering wilt bekostigen.

Laat een 3D ontwerp maken

Het fijne aan de hedendaagse techniek, is dat het maken van een 3D ontwerp je exact laat zien hoe je keuken er in werkelijkheid uit komt te zien. Het kan zelfs nog een stapje verder, door gebruik te maken van een VR bril. Op deze manier heb je namelijk het gevoel alsof je zelf in je nieuwe keuken staat. Op deze manier kun je bepaalde kleine aanpassingen eenvoudig doorgeven, waardoor je een stuk sneller tot het gewenste ontwerp komt. Op deze manier is de kans een stuk kleiner dat je bij het daadwerkelijk laten plaatsen van de keuken misschien wel teleurgesteld raakt omdat het toch niet helemaal is zoals je vooraf had verwacht.

Bezoek verschillende winkels

Tijdens je zoektocht naar een nieuwe keuken, is het aan te raden een kijkje te nemen bij meerdere keukenzaken. Op deze manier kun je namelijk voor jezelf een goed beeld vormen van wat er nu eigenlijk allemaal mogelijk is. Daarbij komt ook dat je tijdens deze oriënterende fase verschillende offertes met elkaar kunt vergelijken, zodat je uiteindelijk tot een keuken en ook prijs komt die volledig aan je verwachtingen voldoet. Vooral gezien het feit het een enorme uitgave is, is het extra belangrijk hier zorgvuldig mee om te gaan. Het is daarom dus ook helemaal niet zo heel vreemd dat je niet direct een beslissing wilt maken. Op het moment dat je een aantal verschillende ontwerpen hebt ontvangen, is het dus ook goed om hier thuis nog eens rustig over na te denken en het er ook over te hebben met elkaar. Zo voorkom je dat je een overhaaste beslissing maakt, waar je misschien later wel spijt van krijgt.

Ben jij op zoek naar een keuken die van alle gemakken is voorzien? Neem dan een kijkje op de website van : https://www.keukenkampioen.nl

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 222 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0