tv meubel inrichten
knus home en gifts

TV meubel inrichten in 5 eenvoudige stappen

Misschien heb je net een nieuw TV meubel gekocht maar heb je nog geen idee hoe je dat mooi kunt inrichten. Of staat er al een tijdje een TV meubel en is het toch eens tijd om er wat mee te doen want het oogt wat kaal of saai. Je hebt een kast en dan je tv en verder misschien nog niets, misschien nog geen tijd gehad of je hebt gewoon geen inspiratie. Gelukkig kan daar nu snel wat aan worden gedaan want bij KNUS kun je je laten inspireren en dan eens nagaan wat jou aanspreekt. Je krijgt hierdoor snel een beeld van wat er allemaal kan en dan is het aan jou wat jij wil doen.

Inhoud

Iedereen heeft natuurlijk eigen wensen en behoeften, gelukkig maar. Zo kun je je eigen smaak doorvoeren in je hele interieur en dan kun je daar nog meer van genieten. Daarom kun je maar beter je tv meubel inrichten zodat het aan je wensen voldoet en let hierbij goed op het feit dat je GEEN haast hebt! Je hebt alle tijd om er wat moois van te maken zodat jij er van gaat genieten en het aan al je wensen voldoet. Stapsgewijs is vaak ook fijner, dan kun je namelijk even aan het idee wennen en dan kijken of je het zo mooi vindt of dat je nog wat mist… en dan is het ook zo weer aangevuld!

inrichten tv meubel

Tv kast stijlen

Welke stijl vind je mooi als het over je tv kast gaat? Het ligt er ook aan wat voor tv kast je hebt, heb jij een robuuste kast of een smal model? Welke houtsoort of een andere materiaalsoort? Wat past er nog bij? Past je tv op het meubel of juist erin? Hoeveel ruimte is er vrij? Het is goed om eens na te gaan wat je allemaal nog wil inrichten, want je hebt ook te maken met veel kabels als je een tv in de kast gaat plaatsen, een tv kastje vaak nog (los) bijvoorbeeld om op te nemen, misschien nog een PlayStation of een DVD speler? Het kan allemaal en ook dat is voor iedereen anders, maar het is wel goed dat je weet wat je wenst. 

Misschien zijn er ook nog andere factoren waar je rekening mee moet houden, kun je alles op hoogte plaatsen zodat kleine kinderen het er niet af kunnen rennen/slaan? Heb je huisdieren, dan moet je ook daar rekening mee houden. Katten klimmen overal op en honden kunnen het er uit enthousiasme met hun staart vanaf slaan. Bekijk daarom goed wat je waar gaat plaatsen, op welke hoogte en wat er in jouw situatie mogelijk is. 

Accessoires tv meubel

Heb jij een mooi tv meubel en ben je er klaar voor om hem in te richten? Dan is het goed dat je je laat inspireren en dan kun jij je keuzes maken. Veel mensen zijn je al voorgegaan en zij hebben de keuze gemaakt om een tv meubel te decoreren. Je zou kunnen denken aan vazen, pilaarkaarsen en lampen. Het zorgt sowieso voor wat meer gezelligheid en sfeer. Ook als je de tv niet aan hebt kunnen de kaarsen aan en het gaat er om dat je dan in de ruimte bent en het gezellig maakt samen. 

Kaarsen zorgen voor warmte, het is knus en gezellig. Daarom is het goed dat je hier ook wat mee gaat doen als je er van houdt. Een vaas kan ook een mooie optie zijn, daar kun je dan iedere week weer andere bloemen inzetten, misschien wel uit de eigen tuin? Geniet in ieder geval en haal de natuur ook meer naar binnen en dan is het nog gezelliger binnen.

Tips voor je TV meubel inrichten

Het is altijd fijn om nog een paar tips te krijgen waar je aan kunt denken als je een tv meubel in kunt richten. Lees deze daarom op je gemak door en dan kun je kijken welke tips jij in de praktijk toe wilt passen:

  • Je hebt een tv meubel staan en wat ga je dan doen om dat hoekje nog mooier te maken? Je wil graag dat het wat meer sfeer krijgt en wat gezelligheid uit gaat stralen. Je zou kunnen kijken naar bijpassende lampen en vazen en die kun je dan aan beide kanten van de tv plaatsen.
  • Je zou de elektronica van de tv, zoals alle kabels e.d. weg kunnen werken aan de achterkant van een plank bijvoorbeeld en dan kun je wat meer ruimte vrijmaken.
  • Wellicht kun jij een leuke chill hoek maken bij de tv, dan kun je naast je tv meubel nog een mooie stoel of bank plaatsen met wat fijne kussens. Zo kun je de boel ook wat mooier inrichten en zorgen voor gezelligheid en sfeer.
  • Tegenwoordig plaatsen ook veel mensen een klein item in de hoek van een tv meubel met de datum, ze kunnen dan zelf de datum, dag en de maand aanpassen. Ideaal om dan snel te weten welke dag het is, maar ook is het meubel zo weer wat meer aangekleed.
  • Wat je ook nog zou kunnen doen is je tv meubel een andere kleur kunnen geven door het zelf te verven. Misschien wil je geen nieuwe tv kast kopen, maar heb je er nog een die je naar wens kunt maken. Leuk om daarmee bezig te zijn en dan kun je daarbij ook rekening houden met waar je leuke accessoires gaat plaatsen.

 

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 268 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0