badkamer stylen
knus home en gifts

Zo richt je een badkamer op gezellige wijze in

Sluit de huidige badkamer in huis niet langer aan bij je interieurstijl? Zijn de verschillende sanitaire voorzieningen toe aan vervanging? Kies voor het ontwerpen van een nieuwe badkamer, passend bij de rest van het interieur in huis. Zelf een nieuwe badkamer samenstellen kan best lastig zijn. Welke materialen combineer je met elkaar? Hoe zorg je voor een fraaie combinatie van kleuren, zonder dat de badkamer te druk wordt? In dit artikel vind je tips bij het op een gezellige wijze inrichten van de badkamer. 

Tip: online badkamer inspiratie opdoen via blogs en bijvoorbeeld een platform als Pinterest helpt je bij het visualiseren van bepaalde keuzes. Hoe pakt een combinatie van kleuren en materialen in de praktijk uit? Wat zijn de laatste trends voor badkamers? Enzovoorts. 

Gebruik van een landelijke stijl met goudkleurige accessoires

Populair is tegenwoordig het gebruik van een landelijke stijl, vaak in combinatie met een aantal goudkleurige woonaccessoires. Kies bijvoorbeeld voor een beige of lichtbruine bank of een hoogpolig wit met zwart tapijt, gecombineerd met een bijzettafel welke een goudkleurig frame heeft. Deze stijl kun je doortrekken in de badkamer: kies voor licht grijze tegels op de vloer en wanden, gecombineerd met een houten badkamermeubel en een witte wastafel. Op de wastafel laat je vervolgens een goudkleurige kraan monteren. Het geeft de badkamer een landelijke, maar chique uitstraling. 

Tip: maak in de badkamer gebruik van een aantal rieten componenten. Denk bijvoorbeeld aan een rieten mand voor de vuile was. Het past goed bij de goudkleurige accessoires en natuurlijke materialen die je gebruikt in het ontwerp van de ruimte.

Kies voor comfort in je nieuwe badkamer

Je wilt de dag met een goed gevoel beginnen. Zorg om deze reden dat de badkamer je voldoende comfort biedt. Kies bijvoorbeeld voor een inloopdouche, gecombineerd met een goot in de vloer. Het is vaak prettiger douchen dan een traditionele douchebak. Combineer de douche met een los bad, wanneer je hier voldoende ruimte voor hebt. Niets is fijner dan na een intensieve dag op het werk of bijvoorbeeld een uurtje sporten neer te ploffen in een warm bad.  Het comfort van een badkamer zit ook in de verlichting die je er gebruikt. Kies bijvoorbeeld bewust voor een verlaagd plafond met meerdere led spots. Door hierbij slimme verlichting te gebruiken kun je de intensiteit van deze lampen aanpassen naar het moment op de dag dat je in de badkamer bent. 

 

 

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 248 reviews.
Scroll naar boven
Scroll naar top
0