Vaas streep glas
knus home en gifts

Tips om je huis te verduurzamen en daarmee comfortabeler te maken

Je bent vandaag de dag ongetwijfeld druk op zoek naar manieren om je huis te verduurzamen. Want door de juiste temperatuur in huis te kunnen waarborgen – zonder dat de energierekening torenhoog is – kun je pas écht genieten van een knus en gezellig gevoel. Het is dus de hoogste tijd om jezelf een keer te verdiepen in alle duurzame maatregelen waarmee je de vaste lasten vanaf het eerste moment aanzienlijk kunt verlagen. In dit blog lichten we een van de meest geliefde investeringen onder woningbezitters verder voor je toe.

Kies voor een duurzame investering zoals het plaatsen van zonnepanelen

Zo kun je bijvoorbeeld de overweging maken om zonnepanelen op het dak te laten plaatsen. Dat dit een van de meest geliefde investeringen is onder woningbezitters, is eigenlijk niet zo gek. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat je in aanmerking komt voor een subsidie, waardoor de kosten wat lager uitvallen. En na het plaatsen van de zonnepanelen op het dak start je direct met besparen.

Een passende oplossing voor ieder type dak

Het maakt niet uit of je huis een plat dak, een hellend dak of een erg steil dak heeft. Voor ieder type woning is er een passende oplossing te vinden. Een specialist zoals homeQgo beschikt over verschillende soorten montagesystemen. Hier krijg je natuurlijk uitgebreid de nodige informatie over, zodat je zeker kunt zijn van een betrouwbare en goede investering. Ook wordt er samen met jou gekeken naar de optimale opstelling en er wordt gekeken of er factoren aanwezig zijn die het rendement kunnen beïnvloeden. Denk daarbij aan de schaduw van het dak van de buren of de bladeren van bomen.

Een gespecialiseerd bedrijf kan je van A tot Z ontzorgen met deze klus

Het kopen van nieuwe zonnepanelen – en een bijpassend montagesysteem – doe je waarschijnlijk maar een enkele keer in je leven. En daarom is het ook meer dan normaal dat je maar al te graag alles komt te weten over deze investering. Ga daarom altijd het gesprek aan met een expert uit de branche. Naast dat je hier aan het juiste adres bent voor professioneel advies op maat, kan ook de installatie snel en goed voor je uit worden gevoerd. Je weet hierdoor altijd zeker dat je van A tot Z kan worden ontzorgd en dat er in korte lijnen wordt gecommuniceerd. En dat komt natuurlijk meer dan goed van pas.

Daarnaast is het slim om na te denken over hoe je het beste gebruik kunt maken van de energie die je zonnepanelen opwekken. Door slimme systemen te gebruiken die de energie opslaan, heb je ook stroom als de zon niet schijnt. Zo maak je je huis meer zelfstandig en heb je minder de energie van buitenaf nodig. Tot slot, door deze groene keuzes te maken, doe je niet alleen iets goeds voor de planeet, maar maak je je huis ook meer waard. Goede hulp zoeken en kiezen voor de beste zonnepanelen en systemen om energie op te slaan, is echt de moeite waard.

 

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 273 reviews.
Scroll naar top
0