Tips woonruimtes buiten
knus home en gifts

Tips voor woonruimtes buiten

Hoe groot of klein je tuin ook is, als je paden aanlegt, werken je buitenruimtes beter samen. Je kunt dit op een aantal manieren doen. Je kunt formele looppaden aanbrengen, wijzigingen aanbrengen in de hardscape materialen die je gebruikt, of door struiken of bomen te planten om hoeken en randen te markeren. Overweeg ook om te investeren in een tuintafel of tuinmeubelen waar je gezin van kan genieten in de tuin.

Inhoud

Een centraal punt maken

Goed ontworpen binnenruimtes hebben meestal één centraal punt. Meestal is dit een bank of een kunstwerk. De rest van het meubilair en de decoraties in de kamer werken om dat centrale punt te ondersteunen. Dezelfde regel geldt voor woonruimtes buiten. Je kunt een grote vijver hebben waar iedereen elkaar ontmoet en waar meubels zoals die van Tuinmeubelshop omheen kunnen worden opgesteld.

Een vuurbron toevoegen

Als je huis een open haard heeft weet je dat het een geweldige plek is om op een rustige avond met een goed boek weg te kruipen of voor een grote groep om samen te komen op een koude dag. Hetzelfde geldt voor plekken om buiten te wonen. Een vuurbron brengt mensen bij elkaar. Als je de ruimte en het geld ervoor hebt, overweeg dan om er een aan te schaffen. Mensen met een kleiner budget kunnen eerder kijken naar vuurkorven die flexibel en betaalbaar zijn. Voordat je een buitenhaard of vuurplaats koopt moet je de plaatselijke bouwvoorschriften controleren om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn en op de juiste plaats staan.

Visuele aantrekkingskracht vergroten

Kleine accenten zoals sculpturen of waterpartijen kunnen veel doen om buitenruimtes levendig en interessant te maken. Kijk op rommelmarkten en bouwkundige winkels voor oude dingen die er goed uitzien en niet te veel kosten. Je kunt een tafel fontein gebruiken in plaats van een ingebouwde. Je kunt ook een hoge zuil gebruiken als plantenstandaard.

Creëer een gevoel van verkenning

Paden zijn geweldig voor meer dan alleen om van de ene plaats naar de andere te gaan in buitenruimtes. Door een zachte ronding aan het ontwerp toe te voegen, wordt een pad een loopbrug die mensen uitnodigt om te verkennen en nieuwe dingen in de tuin te vinden. Deze is gemaakt van bakstenen en leidt naar een rustige plek om te zitten.

Reken op de kleur van potten

Potten in alle verschillende maten en vormen zijn een geweldige manier om kleur en textuur toe te voegen aan buitenruimtes. Ga voor lichtere versies of zet de jouwe op verplaatsbare voetstukken, zodat ze gemakkelijker te verplaatsen zijn. Zet er een paar op de hoeken van een terras of terras om borders te maken, of gebruik een reeks seizoensplanten zoals viooltjes in de lente, madeliefjes in de zomer en moeders in de herfst om een ​​kleurenschema te maken dat alle kleuren verandert. tijd.

Net binnen 

Vers van de pers.

Kehly

Kehly

Kehly is eigenaresse van KNUS Lifestyle. Dagelijks is ze vol passie bezig met het zoeken naar de laatste trends op het gebied van wonen en inrichting. Naast deze fantastische webshop, heeft ze inmiddels ook haar eigen fysieke store geopend 'KNUS Home & Gifts' in het centrum van Oldenzaal (Overijssel)

Droom weg 

Laat je inspireren.

De waardering van www.knuslifestyle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 273 reviews.
Scroll naar top
0